Uncategorized

Bitconnectbase

Bitconnect.co is een open-source platform waar u bitcoins kunt kopen, verkopen en lenen aan vertrouwde leden van de community. Bitconnect leden zijn rechtstreeks met elkaar verbonden in een peer-to-peer mode, waardoor handelingen aan alle andere leden kunnen worden gekocht, verkocht of geleend. Bitconnect werd niet gevormd als een bedrijf noch een financiële instelling, maar fungeerde als een collectief.

Wij van bitconnectbase streven ernaar een grote community te bouwen waar mensen ideeën en meningen kunnen delen. Bij deelname aan bitconnectbase ben je gegarandeerd van een passief inkomen. Ook zul je altijd up to date gehouden worden van de totale crypto markt. vergeet niet om zelf mensen te wijzen op onze website: www.bitconnectbase.nl om ze ook mee te laten profiteren van de nieuwe aankomende technologie. Je kan tevens hun als refferal aanbrengen en zelf 7% bonus krijgen hiervoor. Zo is een passief inkomen binnen no-time een garantie.

bitcoin investeren

Al onze refferals genieten van privileges.

Bitconnect is een cryptobank die een gemiddeld rentepercentage uitkeert over het bedrag dat je hebt ingelegd.

Dit gemiddelde rentepercentage bedraagt +- 1% per DAG!

Stel je investeert een bedrag van €1000, krijg je gemiddeld €10 rente per dag! Stel je investeert een bedrag van €10.000, krijg je gemiddeld €100 per dag!

Je kan kiezen om dit geld steeds op te nemen en uit te geven maar je kan het dagelijks vanaf €10 weer re-investen wat betekent dat je rente over je rente zult krijgen.

Bitconnect is momenteel een van de succesvolste cryptocurrency’s waar bitcoin de hoofdrol in heeft. Bitconnect staat op moment van schrijven op de 8e plek van de bijna 1500 soorten cryptocurrency’s. Bitconnect presteert dus uitmuntend.

bitconnect interest

Comments 1

  1. Saeeddy

    Ik heb me ingeschreven bedankt voor de hulp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar